Valitse sivu

Yrittäjien aikataulut työmatkalla ovat kireitä. Palaverit on sovittu tiukasti muutamalle päivälle, tavoitteena on saada tehokkaasti käytettyä tunnit työmatkalla. Yrittäjänä me tiedämme, että aika on rahaa. Hyvällä suunnittelulla aikataulutus onnistuu ja pystymme viemään hienosti maaliin tärkeät tapaamisemme. Huojentunut olo valtaa mielemme ja kiitämme itseämme hyvästä suunnittelusta. Intoa täynnä lähdemme viemään työmatkalla saavutettuja voittoja eteenpäinYrittäjän katsoessa jo tulevaisuuteen, samaan aikaan tuskailee kirjanpitäjä vielä edelliskuukauden työmatkan kuittien kanssa. Saamme kuulla kysymyksiä ja lisäkysymyksiä matkan tarkoituksesta, pyyntöjä puuttuvista kuiteista, selvitämme päivärahojen oikeellisuutta, todistelet että kilometrikorvausten oikeellisuutta. Tämä selvittelytyö on harmittavaa ja aikaa vievää. Kaikki voimme varmaan todeta, että ei todellakaan tunnu hyvälle palata selvittelemään vanhaa asiaa, kun katseet ovat jo tulevassa. Voisiko asiat olla toisin? 

Jos mietitään mikä tässä meni vikaanMikä oli se kohta, missä asiat alkoivat menemään väärille urille. Yrittäjä oli matkan jälkeen tyytyväinen lopputulokseen, mutta kirjanpitäjä ei ollut. Mitä kirjanpitäjä näki sellaista mitä yrittäjä ei nähnyt? Avainsana on kuitit. Yrittäjä näki kyllä kuitit, kun kulu syntyi työmatkalla. Kuitti otettiin hyvään talteen lompakkoon, salkkuun tai taskuun. Matkan aikana kuitti jotenkin hävisi teille tietämättömille, eikä saavuttanut kirjanpitäjää. Pakkohan se on tunnollisen kirjanpitäjän pyytää puuttuvaa kuittia, jotta voisi sen kirjata kirjanpitoon. Pieni pala paperia voi aiheuttaa työtä yllättävän paljon. 

Ratkaisun avain tähän on yllättävän helppo. Ottamalla käyttöön sovellus, jossa voit heti kuitin saatuasi kuvata sen ja kuva lähtee välittömästi taloushallintojärjestelmään. Matkalaskun tekeminen helpottuu, kun voit tehdä matkalaskua työmatkan aikanaKulujen ja kilometrien ja päivärahojen lisääminen on vaivatonta ja ajantasaista. Asiat tulevat keralla hoidettua ja kuitit osaavat tiensä kohti sähköistä taloushallintojärjestelmää. Helppoa eikö vain? Ja mikä mahtavinta, kirjanpitäjä kiittää, enää ei palata menneisyyteen vaan voidaan katsoa jo tulevaisuuteen. 

Tutustu sähköiseen taloushallintopalveluumme, ja päivitä taloushallintosi sopimaan liikkuvaankin työhön – ilman stressiä katoavista kuiteista!